Představujeme rozhodčí poháru, pískat budou ve speciálních dresech

Rozhodčí Jiří Kropáček a Tomáš Novák | foto: Vladimír Hodač/ACEMA Sparta Praha

Finálové duely Poháru Českého florbalu jsou tady. Postupně jsme si představili cestu všech celků do finálových bojů. Teď zbývá ukázat vám poslední aktéry a aktérku.


Finále žen: Václav Patera a Nikola Staňková

Oba dva rozhodčí pískají již řadu let. Nikola Staňková, která za sebou má coby hráčka zkušenosti z ženské extraligy a předtím působila řadu let v plzeňské Slavii, získala svou první licenci v roce 2010. Florbalová utkání tedy rozhoduje již čtrnáctou sezonu. Její parťák, který chytal regionální soutěž za Vejprnice, začal pískat zápasy o tři léta později. Pravidelně se objevují v důležitých bitvách v ženské extralize a patří mezi elitní sudí. Finále poháru budou řídit poprvé v kariéře.

Rozhodčí Václav Patera a Nikola Staňková | foto: PSN Tatran Střešovice

Finále mužů: Jiří Kropáček a Tomáš Novák

Oba dva rozhodčí působí již šestým rokem v nejvyšší soutěži. Jiří Kropáček začal s rozhodováním utkání v roce 2008. O dva roky později svou první licenci získal také Tomáš Novák. Pro oba bývalé florbalisty je finále Poháru Českého florbalu první velkou akcí, kterou budou rozhodovat. Za sebou mají spoustu náročných duelů v základní části, play-off i v rámci bitev o udržení. Oba patří mezi progresivní sudí.

Rozhodčí finálových duelů budou navíc pískat v unikátní sadě dresů, které přichystala společnost Sportagon, která je od nového ročníku partnerem českých sudí, kteří čerstvě řídí utkání ve svěžím designu dresů.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se