Finále poháru už DNES! Co tě čeká ve sportovce?

Fanoušci během turnaje EFT 2021 | foto: Český florbal

Finále Poháru Českého florbalu je tady. Dva nejlepší ženské a mužské týmy se poperou o cenné trofeje a vstupenky do Poháru mistrů. Na vás, fanoušky, kteří jste téměř vyprodali českobudějovickou sportovní halu, čeká tradičně nabitý program.


Appka, co ti přinese zábavu i odměny

Jdeš do haly? Tak dostaneš jedinečnou možnost se zapojit do dění pomocí speciální aplikace, do které se dostaneš skrze QR kódy, případně poslouchej moderátora. V ní budeš moci hlasovat o nejlepší hráčku a nejlepšího hráče utkání, přihlásit se do přestávkové soutěže. Tři šťastlivci dostanou šanci vyhrát zbrusu novou florbalku od partnera Salming.

Ve speciální aplikaci můžeš také označit, ze kterého jsi oddílu. Tři týmy s největším počtem fanoušků v hledišti obdrží vouchery na nákup vybavení od Salmingu, a to až ve výši 10 000 korun! Věcné ceny můžete vyhrát i v tipovačkách na výsledky utkání. Skrze toto speciální rozhraní budete moci hlasovat i o nejlepší hráčku a nejlepšího hráče finálových duelů.

To ale není všechno! Pokud se zapojíš do všech aktivit ve speciální aplikaci, budeš mít automaticky šanci vyhrát dvě VIP vstupenky na BigBoard Superfinále 2024!

Merch

U stánku fanshopu si můžeš koupit originální trička, mikiny, kšiltovky, šály, ponožky, kulichy a spoustu dalších kousků, díky kterým si domů odneseš jedinečnou vzpomínku. Součástí fanshopu jsou také outletové kousky ze superfinálového merche za akční ceny.

Haima

Vedle fanshopu můžeš také přispět na dobrou věc. U stánku organizace Haima můžeš navázat zlatou stuhu a přispět tak na pomoc Haimě, která se stará o návrat onkologicky vyléčených dětí zpět do běžného života. I díky tobě proběhne návrat dětí, kteří si prošly těžkým obdobím a překonaly zákeřnou nemoc, vrátit se zpět do života.

Udržitelnost

Již třetí sezonu v řadě je neodmyslitelnou součástí všech akcí pořádaných Českým florbalem projekt udržitelnosti. K dispozici budou opět zálohované kelímky a přímo v hale budeš moci odevzdat starý a nefunkční telefon do speciálního boxu od společnosti Remobil, která bude u vstupu u stánku s merchem. Zbavením se nepohodlného "těžítka" navíc nepomůžeš jen přírodě, ale také přispěješ na dobrou věc. Za každý odevzdaný telefon daruje Remobil 10 korun na konto České olympijské nadace.

Program finále

Vstup do arény bude umožněn hodinu před prvním zápasem, čili v 16.00. Během přestávek se kromě zmíněné soutěže můžeš těšit i na exhibice v podobě zápasů českobudějovických florbalových dětí a prezentace červnové Olympiády dětí a mládeže, kterou budou hostit jižní Čechy a velké místo na nich bude mít i florbal.

17.00 finále žen FAT PIPE FLORBAL CHODOV – FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
20.00 finále mužů ESA logistika Tatran Střešovice – FAT PIPE FLORBAL CHODOV

Chybět nebude ani skvělá show a především parádní florbalové bitvy. Pokud ještě váháš, tak přestaň. K dispozici jsou poslední místa na stání! Opravdu poslední lístky koupíš zde.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se