Hurrican je blíže baráži, podruhé porazil Otrokovice na jejich půdě

Utkání druhého kola play-down Livesport Superligy mezi Otrokovicemi a Karlovými Vary | foto: PSG PANTHERS OTROKOVICE

Klíčové vítězství si připsali florbalisté Karlových Varů. Ve druhém kole play-down Livesport Superligy vedou nad Otrokovicemi již 2:0 na zápasy potom, co se jim podařil obrat ve druhém dějství a došli si pro úspěch 5:3. Tím navázali na sobotní výhru a přiblížili se baráži o udržení nejvyšší soutěže.


PSG PANTHERS OTROKOVICE – FB Hurrican Karlovy Vary 3:5 (2:1, 1:3, 0:1) | Série: 0:2

Otrokovice v úvodním duelu série výsledkově klopýtly, a tak chtěly srovnat v play-down s Hurricanem krok. To se jim v první třetině poměrně dařilo, protože dvakrát získaly náskok o gól zásluhou Františka Vykopala a Martina Ležatky.

Západočeši mírnou ztrátu podruhé smazali zhruba v půlce utkání, nicméně Panthers jim záhy odskočili stejně jako v úvodní části. Ve 33. minutě tak drželo domácí mužstvo výhodu ve skóre 3:2. Ani tento moment ovšem hosty nezaskočil, naopak se vzepřeli a díky úspěšnému trestnému střílení Matyáše Velce a následné trefě Michala Klápy udělali otočku.

Po tomto nepříznivém vývoji z pohledu domácích se pokračovalo podobným stylem ve třetí třetině. Karlovy Vary potvrdily svůj lauf, když ještě odskočily na finálních 5:3, a radovaly se z vedení 2:0 v sérii druhého kola play-down. Aktuálně tak mají Otrokovice blíže přímému sestupu do druhé nejvyšší soutěže.

Kromě Velce (2+0) a Klápy (2+1) se blýskly také další individuality Hurricanu. Jejich výkony doplnili Matěj Svatek (1+1) a Michal Strachota (0+2).

Branky: 6. Vykopal, 13. M. Ležatka, 33. Nehila – 12. Svatek, 31. Velc, 35. Velc, 36. Klápa, 57. Klápa. Rozhodčí: K. Sojka – T. Sojka. Vyloučení: 1:0. Využití: 0:1. Diváků: 213. Zásahy brankářů: Kohút 9 – Váradi 20. MATCH CENTER

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se