Bohemka si v jediném extraligovém zápase dne poradila se Znojmem

Buly v zápase mezi Znojmem a Bohemians | foto: TJ Znojmo LAUFEN CZ

ČEZ Extraliga se o poslední listopadové neděli dočkala jediného zápasu, který se odehrál mezi Znojmem a Bohemians. Kdo vybojoval body?


TJ Znojmo LAUFEN CZ - FbŠ Bohemians 4:13 (1:4, 1:5, 2:4)

Duel mezi nováčkem soutěže a Bohemians probíhal zprvu vyrovnaně, na sklonku první třetiny ale klokanky utekly do tříbrankového vedení a bylo rozhodnuto. Jejich náskok se Znojmu už jen těžce stahoval a v 50. minutě tak na světelné tabuli svítilo skóre 12:3 pro Bohemku. Rozdílovou trefu si v celkové pražské výhře 13:4 připsala Agáta Saffertová, nejvíce kanadských bodů si však připsala Radka Korbelářová. Ta kromě dvou gólů svému týmu pomohla také dvěma asistencemi a stala se tak hvězdou utkání. Na tři kanadské body dosáhla také Simona Korbelářová, Barbora Doležálková, Agáta Saffertová a Veronika Štajnerová. 

Branky: 12. Bartušková, 28. Procházková, 49. Procházková, 56. Tesaříková - 4. Doležálková, 13. Doležálková, 16. Urbanová, 20. Saffertová, 30. Saffertová, 30. Mrázová, 31. R. Korbelářová, 38. S. Korbelářová, 40. Bünterová, 41. R. Korbelářová, 42. Mrázová, 50. S. Korbelářová, 55. S. Korbelářová. Rozhodčí: Tomáš Fuciman - Pavel Urbánek. Vyloučení: 1:1. Využití: 0:1. Diváci: 114. Zásahy brankářek: Veronika Šplíchalová 4, Adéla Malkusová 10 - Anita Vlachová 14. | MATCH CENTER | OHLASY

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se