V Praze proběhne setkání oddílů PP3, první po velké změně

Setkání oddílů zapojených v Komplexním programu podpory PP3 | foto: Martin Flousek/Český florbal

Tradičně je začátek sezony vyhrazen také velkému setkání oddílů zapojených do programu podpory. Na programu bude od úterý 10. do středy 11. října v pražských Dejvicích. Účastníci se mohou těšit na celou řadu kvalitních školitelů a přednášejících.


Setkání v hotelu International bude vůbec prvním po oznámení zásadních změn v rámci programů podpory. Dříve se projekt zaměřoval na budování úspěšných organizací, nově chce skrze silné organizace budovat pozici florbalu, a proto i téma letošního setkání zní "nejlepší klub ve městě".

Program započne v úterý a oddíly čeká moderovaná debata, na níž naváže dvojice přednášek. Ve středu pak proběhne osvědčený a oblíbený model diskusí formou kulatých stolů.

Účast přislíbila celá řada zvučných jmen, která budou mít za cíl předat florbalovým oddílům své zkušenosti a znalosti, které jim pomohou se umět více prosadit v rámci regionální í městské struktury.

První den se mohou zástupci klubů zapojených do programu podpory těšit na Jana Rouleho a Roberta Mifku z volejbalového Jihostroje České Budějovice, spolu s nimiž bude v úvodním diskuzním panelu i bývalý prezident Českého florbalu Filip Šuman, který bude k dispozici i při středečních kulatých stolech.

U nich na vás čekají třeba Tomáš Křivda z fotbalové Sparty, zkušený funkcionář a sportovní komentátor Ondřej Lípa, basketbalová persona Michal Ježdík nebo Torsten Loibl, německý trenér basketbalu, který má obrovské zkušenosti s budováním struktury v Japonsku a jenž v současnosti působí v organizaci české košíkové.

Aftermovie | Připomeňte si setkání oddílů PP3 2022

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se