STUDIO ČEZ Extraliga! Pražské derby se speciálním hostem na platformě

Eliška Chudá v růžovém dresu na podporu nadace Pink Bubble | foto: FAT PIPE FLORBAL CHODOV

Prodloužený víkend s sebou přinese pořádnou dávku elitního florbalu. Páteční program navíc okoření speciální STUDIO ČEZ Extraliga, které doprovodí vysílání z pražského souboje mezi Chodovem a Bohemians.


Sedmnáctý listopad nabídne diváků v ženské nejvyšší soutěži atraktivní derby Chodova a Bohemians. Souboj dvou tradičních rivalů z české metropole nabídne spoustu zajímavých momentů. Na obou stranách proti sobě stanou členky reprezentačních výběrů žen i juniorek a to vše vám přineseme na videoplatformě ceskyflorbal.tv i s předzápasovým studiem.

Těšit se můžete na šestikamerový přenos a doprovodný program. Věnovat se budeme aktuálním tématům, mezi něž patří ženská reprezentace či chodovský projekt Pink Bubble.

Speciálním hostem ve studiu bude juniorská vicemistryně světa z roku 2022 Karolína Mezerová, která byla v posledních dvou ročnících oporou útočných linií Bohemians, a která před sezonou zamířila do Chodova.

Zápas startuje v 18.30. Pokud nechcete o nic přijít, tak laďte své televizory, počítače, mobilní či jiná zařízení v dostatečném předstihu. Program začíná již v 18.10.

Nemáte-li zakoupené předplatné na videoplatformě ceskyflorbal.tv, nezoufejte! Užijte si dvojitou porci elitního florbalu se speciálním víkendovým balíčkem! Za stovku budete moci sledovat obě aktuální kola ve všech elitních ligách, a to včetně chystaného STUDIA ČEZ Extraliga.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se