Při BigBoard Superfinále proběhlo tradiční školení lektorů

Trenérská tabulka. Ilustrační foto | foto: Michal Struž/Český florbal

Vzdělávací tým opět navázal na úspěšnou tradici, kterou je speciální vzdělávání pro lektory Českého florbalu. Školení školitelů se uskutečnilo v rámci BigBoard Superfinále 2024 v pražské O2 areně. Zúčastnilo se ho pětadvacet lektorů napříč celou republikou a akce měla nejen přínos v podobě jejich vzdělávání, ale zároveň je setkání dokázalo vhodně propojit.


První blok, který probíhal společně, měla na starosti Olga Lošťáková. Ta se zaměřila na téma budování vztahu a důvěry a ukázala lektorům, jak pracovat s trenéry na vzdělávacích akcích. Tato část byla plná praktických příkladů a ukázek. Lektoři měli také možnost sdílet své zkušenosti a případně konzultovat, jak řešit některé situace, se kterými se setkali.

V další části se lektoři rozdělili do dvou skupin a vznikl tak prostor pro práci v menší skupině. Otmar Litera měl svoji část školení zaměřenou na samostatnou versus řízenou výchovu. Skupinky lektorů měly mezi sebou diskutovat o výhodách jednotlivých směrů výchovy. Martin Vlk poté představil možnosti dávání zpětné vazby. Součástí byla praktická cvičení a sdílení nejrůznějších možností, jak se zpětnou vazbou pracovat.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se