Nadstavbové semináře s trenéry juniorské reprezentace. Proběhnou v Praze a Ostravě

Trenérská tabulka. Ilustrační foto | foto: Michal Struž/Český florbal

V rámci návaznosti na webinář s Ladislavem Štanclem, kde hlavní trenér U19 v základech představil práci s reprezentačním týmem, se úsek vzdělávání rozhodl připravit i dva nadstavbové semináře, a to nejen s hlavním trenérem Ladislavem Štanclem, ale také s jedním z jeho asistentů Miroslavem Vybíralem. První seminář proběhne v 22. 4. v Ostravě a druhý pak 25. 4. v Praze.


V rámci základní osnovy semináře se účastníci dozví nejen shrnutí aktuálního dvouletého cyklu, tedy jaké hlavní body si členové realizačního týmu stanovili a proč., ale i například to, jak se samotný realizační tým skládal – a také jaké úkoly kteří trenéři dostali.

Společně s oběma hlavními protagonisty si účastníci proberou podrobněji některé absolvované akce. Získáte tak vhled do toho, jak se vybírali jednotliví hráči a jak probíhala následná zpětná vazba pro reprezentanty po repre srazech či akcích.

Samozřejmě chybět nemůže ani porovnání České U19 oproti mezinárodní úrovni a také nastavení cílů do druhého roku cyklu, který má jako vyústění MS juniorů. Škála je opravdu pestrá a lektoři si pro vás připravili nabitý program plný informací, ale také prostoru pro diskusi.

Proto neváhejte a využijte možnosti přihlášení, každý seminář je otevřen pro 60 z vás.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se