Návrat ztraceného Hájka!? Vítkovická legenda má nakročeno zpět do superligy

Lukáš Hájek naposledy nastoupil za Vítkovice v superfinále 2021 | foto: Martin Flousek/Český florbal

Vítkovičtí rytíři přivítají na začátku letní sestavy ve svém kádru velké jméno. Po dvou sezonách se může do nejvyšší soutěže vrátit Lukáš Hájek, autor 574 superligových bodů, který se s týmem zapojí do letní přípravy.


Hájek patří mezi nejvýraznější osobnosti Vítkovic, útočník s číslem 44 byl dlouhou dobu základním stavebním kamenem týmu a patřil k ikonám týmu z Dubiny, se kterým získal tři mistrovské tituly.

Ačkoliv ještě na konci minulého kalendářního roku svůj návrat neviděl příliš optimisticky, o pět měsíců později je vše jinak. "S klubem jsme se dohodli, že se připojím ke klukům do letní přípravy a uvidím, jestli to ještě zvládnu. Dlouho jsem netrénoval, takže to bude těžké. Před sezonou se pak společně rozhodneme, jestli to má smysl nebo nikoliv. Rozhodně se těším na kluky a partu," říká odchovanec TJ Sokol Ostrava Zábřeh.

Ten předminulou sezonu vynechal, v uplynulém ročníku pak působil v řadách Medojedů z Frýdku-Místku v Moravskoslezské lize mužů. Ve dvanácti zápasech zapsal 16 branek a 11 asistencí.

Návrat Hájka potvrzuje také prezident Vítkovic Tomáš Krásný. "S Lukášem jsme se prozatím domluvili na tom, že se zapojí do přípravy a v jejím průběhu si pak obě strany vše vyhodnotí. Na základě toho se pak uvidí, jestli se Lukáš vrátí do kolotoče nejvyšší soutěže. Na Lukášovi vidím velkou chuť a motivaci být zase superligovým hráčem, takže jsem v tomto směru optimistou," uvedl v tiskové zprávě.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se