Obrovské drama na Chodově! Tatran vynuloval Olomouc a poskakuje na čtvrté místo

Florbal Chodov vs. Florbal Vítkovice | foto: Matěj Pašek

V ČEZ Extralize došlo v neděli na napínavé duely. Třetí Chodov bojoval s prvními Vítkovicemi a bitvu o průběžné čtvrté místo tabulky svedly celky Olomouce a Tatranu.


FAT PIPE FLORBAL CHODOV - 1.SC TEMPISH Vítkovice 9:8 (5:2, 2:4, 2:2)

Úvodní třetina souboje třetího a prvního celku extraligové tabulky se strhla ve velkou přestřelku, v níž se domácí Chodov dostal do poměrně vysokého vedení 5:2. Podobně divoký průběh pak nastal také v dalších částech zápasu a oba kádry předváděly to nejlepší ze svého arzenálu. Vítkovice se v roli favorita a lídra extraligové tabulky dokázaly vrátit zpět do hry i za nepříznivého stavu 4:6 a třemi góly v řadě dokonce otočily duel na svou stranu. Byl to tak nakonec Chodov, kdo v posledních minutách dotahoval ztrátu 7:8 a také se mu to povedlo. Dvěma trefami v rozmezí jedenácti vteřin totiž domácí odskočily do vedení 9:8 a vybojovaly tak velmi cenné tři body, které jim zajišťují druhé místo tabulky.

Branky: 1. Břeská, 6. Skalíková, 6. Baldreichová, 20. Vejvodová, 20. Břeská, 30. Kovaříková, 33. Chudá, 57. Kovaříková, 57. Belicová - 7. Grāpēna, 10. Kubečková, 21. Kubečková, 26. Seevaldová, 31. Lenfeldová, 36. Seevaldová, 48. Plášková, 50. Kubečková. Rozhodčí: Ondřej Benačan - Patrik Šaroch. Vyloučení: 0:0. Využití: 0:0. Diváci: 182. Zásahy brankářek: Jana Christianová 29 - Nikola Příleská 4, Viktorie Karasová 23. | MATCH CENTER

PSN Tatran Střešovice - FBS Olomouc 4:0 (1:0, 1:0, 2:0)

Souboj o čtvrté místo tabulky rozehrály lépe domácí florbalistky, které poslala do vedení Barbora Lovíšková již ve čtvrté minutě první třetiny. Tatran pak měl ještě jednu velkou šanci, místo prázdné brány ale jedna z jeho florbalistek trefila tyč a skóre tak zůstalo na číslici jedna. Olomouc se v tomto důležitém duelu několikrát pokusila vrátit do utkání, Střešovice se však připravily skvěle a postupně si dokráčely pro jasnou výhru 4:0. Tu dirigovaly střelkyně Kateřina Seemannová a Lucie Želízková spolu s nikým nepřekonanou domácí gólmankou Monikou Šolleovou. Ta se také po právu stala hvězdou utkání.

Branky: 4. Lovíšková, 31. Seemannová, 54. Seemannová, 57. Želízková. Rozhodčí: Barbora Beranová - Lucie Hejnová. Vyloučení: 1:1. Využití: 0:0. Diváci: 106. Zásahy brankářek: Monika Šolleová 16 - Klára Hodulíková 27. | MATCH CENTER

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se