Joonas Naava bude hlavním trenérem Mladé Boleslavi další dva roky!

Trenér Joonas Naava | foto: Předvýběr.CZ Mladá Boleslav

Finský trenér Joonas Naava bude nadále součástí realizačního týmu superligového kádru Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav. Podepsal totiž smlouvu, která jeho původně roční působení prodlouží o dva roky a bude tak na svém postu minimálně do konce sezony 2025/2026.


Pro manažera mladoboleslavského klubu Tomáše Pacáka bylo náročné vybrat vhodného hlavního trenéra po odchodu Petra Novotného. Vhodným adeptem se stal Joonas Naava, který splňoval požadavky klubu díky své bohaté zkušenosti z různých florbalových úrovní a vedení úspěšného týmu. Nyní se dohodli na prodloužení jeho původně ročního kontraktu o dvě sezony. "Chceme spolupracovat delší čas, abychom jeho zkušenosti a způsob práce mohli maximálně vytěžit. Jsem rád, že Joonas to vnímá stejně a že jsme se domluvili na prodloužení spolupráce do 30. dubna 2026", říká manažer Pacák pro web Mladé Boleslavi.

I Fin Naava si své dosavadní  působení v mladoboleslavském týmu pochvaluje. "Poznal jsem, že Boleslav je silná organizace a ve své DNA má vysokou pracovní morálku. Společně pracujeme na úpravách herního stylu, což přináší změny v tréninkovém režimu, je tu také několik nových hráčů a navíc si každý musí zvykat na komunikaci v jiném jazyce. To vše vyžaduje čas. Stále v mnoha situacích poznáváme, jak spolu fungovat. V tom chci pokračovat a jsem rád, že jsme se s Tomášem Pacákem domluvili na prodloužení spolupráce už v tomto období," uvádí.

Finskému trenérovi se také líbí, že má klub vysoké cíle do budoucna. "V Bolce cítím nejvyšší ambice a vůli být nejlepší," říká. Velmi důležitým aspektem prodloužené spolupráce je i důvěra, kterou do něj klub vkládá. "Vážím si silné důvěry a pouta, které z klubu cítím. Bolka mě zná a taky ví, o co se snažíme. Rád pracuji v tomto prostředí - se spoustou motivovaných a nadšených lidí. Vidím potenciál, jaký tu máme a chci přispět k tomu, abychom ho využili," hlásí trenér. V neposlední řadě Naavovo rozhodnutí podpořila i jeho rodina. 

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se