Pražské derby rozhodne zápas číslo sedm! Ostrava zažila hororový konec sezony

Semifinálová radost Chodova | foto: FAT PIPE FLORBAL CHODOV

ČEZ Extraliga odehrála ve středu šesté semifinálové zápasy, ve kterých držel mečbol Vítkovice s Tatranem. Naopak týmy FBC Ostrava a Chodov musely uspět, aby se udržely v sezoně.


FBC ČPP Bystroň Group Ostrava - 1. SC TEMPISH Vítkovice 1:10 (0:3, 0:1, 1:6) | Konečný stav série: 2:4

Domácí zažily v šestém semifinále hororovou první třetinu. S nožem u krku a nutností v tomto zápasu zvítězit totiž inkasovaly tři bleskové branky a rázem tak musely dohánět trojnásob. V zápase ale ostravskému FBC nevycházelo zhola nic a po dvou třetinách byl stále na nula vstřelených gólech. Za stavu 6:0 pro Vítkovice se zapsala čestným gólem alespoň ostravská Paulína Hudáková, rytířky ale dalšími čtyřmi trefami svého soupeře naprosto zdemolovaly a postupují tak do superfinále.

Branky: 52. P. Hudáková - 6. Grāpēna, 7. Kubečková, 12. Kubečková, 35. Willmannová, 45. Maroszová, 45. Staňková, 56. Sikorová, 57. Staňková, 59. Seevaldová, 60. Husková. Rozhodčí: Libor Gavlas - Kamil Sojka. Vyloučení: 2:2. Využití: 0:0. Diváci: 430. Zásahy brankářek: Veronika Tomšová 14 - Nikola Příleská 16. | MATCH CENTER

PSN Tatran Střešovice - FAT PIPE FLORBAL CHODOV 2:8 (1:3, 0:2, 1:3) | Stav série: 3:3

Tatranu úvod zápasu vůbec nevyšel a po dvanácti minutách tak prohrával již 0:3. Gól naděje se podařil dát v 18. minutě alespoň Lucii Vernerové, její tým ale moc nepovzbudil, neboť Chodov ve druhé periodě navýšil svůj náskok na 5:1 a pohodlně tak mířil za vítězstvím. To nakonec přišlo s vysokým skóre 8:2, které znamená, že se pražské semifinále rozhodne v peprném duelu číslo sedm. Čtyřmi kanadskými body se v tomto semifinále blýskla chodovská Eliška Chudá (1+3), hvězdou utkání pak byla zvolena hostující brankářka Jana Christianová.

Branky: 18. Vernerová, 55. Fuchsová - 3. Břeská, 10. Prontekerová, 13. Želízková, 33. Frantíková, 39. Vejvodová, 43. Chudá, 56. Prontekerová, 60. Plášková. Rozhodčí: Milan Baloun - Tomáš Sommer. Vyloučení: 1:0. Využití: 0:0. Diváci: 405. Zásahy brankářek: Monika Šolleová 25, Eliška Drbalová 6 - Jana Christianová 18. | MATCH CENTER

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se