Skvělý obrat Ostravy! Chodov přetlačil Sokoly

Šimon Kuczera v utkání proti Black Angels | foto: FBC ČPP Bystroň Group Ostrava

Livesport Superliga měla na programu dva sobotní duely, které nabídly těsné výsledky podpořené obraty.


FBC ČPP Bystroň Group Ostrava - BLACK ANGELS 6:5 (0:3, 4:1, 2:1)

Duel v ČPP Aréně nabídl hodně zajímavý průběh. Už v desáté minutě byli domácí jako opaření. Bleci totiž po třech skvělých kombinacích do prázdné vedli již 3:0. Zhruba v polovině duelu bylo ale srovnáno, mohla za to Kučerova střela z dálky.

Pražané záhy znovu odskočili po dorážce Viléma Doležala, srovnání ale zajistil Filip Šubert a před polovinou posledního dějství poslal Ostravu do vedení parádní dělovkou Lukáš Pešat. Radost domácím nevydržela dlouho, Bleky vrátil do hry srovnáním Tomáš Čáslava. V závěru ale nakonec Ostrava přeci jen rozhodla, když přesilovku využil Pešat.

Branky: 21. Herblich, 27. Chatrný, 31. Kučera, 35. Šubert, 49. Pešat, 57. Pešat – 4. Ludvík, 9. Fryš, 10. Doležal, 34. Doležal, 54. Čáslava. Rozhodčí: K. Sojka – T. Sojka. Vyloučení: 3:3. Využití: 1:0. Diváků: 115. Zásahy brankářů: Binder 13 – Matiášek 17. | MATCH CENTER

SOKOLI Pardubice - FAT PIPE FLORBAL CHODOV 4:6 (1:2, 3:1, 0:3)

Pardubičtí sehráli s Chodovem velmi vypjatou bitvu. Krátce před polovinou první periody si vyměnily oba celky úvodní pozdravy. Chodov poslal do vedení skvělou ranou David Horký, z dorážky pak srovnal Ondřej Machatý. Pražané pak odskočili do dvougólového náskoku, když nejprve skóroval Tom Ondrušek a krátce po startu druhé části využil přesilovku Tomáš Sýkora.

Sokolové měli připravený obrat. Nejprve snížil z dorážky Radek Drba a srovnání zajistil první brankou v superlize Vojtěch Král. V poslední minutě prostřední periody poslal Pardubice do náskoku David Žáček. Poslední perioda však patřila hostům, nejprve přesnou ranou srovnal Ondrušek a rozhodující dva zásahy přišly z hole Marka Vávry. 

Branky: 8. Machatý, 26. Drba, 28. Král, 40. Žáček – 7. Horký, 19. Ondrušek, 21. Sýkora, 49. Ondrušek, 55. Vávra, 60. Vávra. Rozhodčí: Monzer – Procházka. Vyloučení: 1:1. Využití: 0:1. Diváků: 202. Zásahy brankářů: Haleš 25 – Hodík 12. | MATCH CENTER

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se