Ženy čeká domácí akce, EFT odehrají v Ústí nad Labem

Reprezentace žen na kvalifikaci o MS 2023 | foto: Lubomír Skála/Český florbal

První zářijové dny v Ústí nad Labem budou patřit tomu nejlepšímu ženskému florbalu! Na sever Čech dorazí na turnaj Euro Floorball Tour nejužší světová florbalová špička, mezi níž pochopitelně nechybí ani české reprezentantky. Udělej si proto už teď poznámku v kalendáři, tady totiž nesmíš chybět!


České florbalistky zavítají do města na Labi zhruba čtvrt roku před odjezdem na světový šampionát do Singapuru. V rámci turnaje Euro Floorball Tour pak ve sportovní hale Sluneta narazí na úřadující mistryně světa ze Švédska, Finsko a Švýcarsko. Hrát se bude od 1. do 3. září.

Přímo v severočeském městě se ještě dospělý výběr žen a ani žádný další reprezentační výběr nikdy nepředstavil, diváci z podhůří Krušných hor ale mohli sledovat národní výběry již dříve v Chomutově či v Teplicích. Ústí nad Labem tak čeká premiéra a fanoušci se tak mají na co těšit.

Příznivci budou mít navíc možnost sledovat národní tým v plné přípravě. Ženy totiž čeká na Slunetě poslední domácí prověrka před světovým šampionátem a předposlední celkově. V říjnu je totiž bude čekat ještě jeden podnik Euro Floorball Tour, na který zamíří na sever Evropy. Začátkem prosince pak odstartuje mistrovství světa 2023, které se bude konat v dalekém Singapuru.

Marie Havlíčková je již tradiční oporou ženského národního týmu | foto: Lubomír Skála/Český florbal

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se