Vítkovice hlásí novou posilu! Do jejich útočných řad se přidá Kabelková

Jessica Kabelková na turnaji v Kutné Hoře | foto: Český florbal

Vítkovický kádr přivítá novou útočnici, devatenáctiletou Jessicu Kabelkovou, jež poslední sezonu působila v Tatranu Střešovice. Své zkušenosti ale nenasbírala jen v České republice, neboť má za sebou i působení ve švédském Pixbu Wallenstam.


Kabelková započala svou kariéru v rodném Ústeckém kraji, kde působila v kádrech Lovosic, Mostu a Chomutova. Odtud se vydala nasbírat nové zkušenosti až do švédského Pixba. V kádru lišek hrála také mezi ženami a zúčastnila se sedmi zápasu v druhé nejvyšší ženské soutěži Allsvenskanu.

Po návratu do rodné země oblékla dres pražského Tatranu Střešovice, kde odehrála svou první sezonu v nejvyšší ženské soutěži. Naskočila v ní do dvaceti osmi utkání, při nichž nasbírala třináct kanadských bodů. Ty si připsala za osm gólů a pět asistencí. Na svém kontě má i reprezentační zkušenosti. V juniorské reprezentaci odehrála dvě klání, a to na turnaji v Kutné Hoře v dubnu 2022

Nyní se oficiálně stala rytířkou a poprvé si zahraje v celku z Moravy. "Vítkovice jsou pro mě top týmem, kterého bych se chtěla stát součástí. Zároveň chci spojit studium s florbalem, proto také toto rozhodnutí. Makám naplno a dám do toho vše," cituje Kabelkovou oficiální web florbalových Vítkovic.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se