Svěží a moderní design. Florbalové rozhodčí oblékne společnost SPORTAGON

Nové dresy pro florbalové rozhodčí | foto: Martin Flousek

Český florbal podepsal před startem nové sezony strategické partnerství se společností SPORTAGON, která bude od ročníku 2023/24 oblékat rozhodčí. Už v úvodním kole Livesport Superligy a Extraligy žen nastoupí arbitři v dresech John Kiss s moderním designem.


Nové komplety pro rozhodčí nabídnou moderní a pohodlný střih designovaný přímo pro muže a ženy s píšťalkou. Dresy na sobě budou kombinovat barevné a šedivé pruhy. Vyvedeny budou v černé, oranžové, fialové a modré barvě.

"Otázku rozhodčích a jejich oblékání jsme měli na stole delší čas. Byli jsme si vědomi, že stejně jako posouváme celou řadu oblastí, tak bychom rádi i v otázce oblečení pro rozhodčí, kteří jsou velmi důležitou součástí florbalu, postoupili na další úroveň a poskytli jim kvalitní a pohodlnou výbavu," říká prezident Českého florbalu Daniel Novák.

Novým partnerem v této oblasti se stala společnost SPORTAGON, se kterou Český florbal podepsal dlouhodobé partnerství. "V této spolupráci jsme našli spolehlivého partnera, který nám pomůže pružně reagovat na potřeby a celkový růst florbalu. Je to firma, která florbalové prostředí velmi dobře zná a bude to její velká výhoda. Skvělé je, že rozhodčí budou pískat v nových speciálně pro florbal navržených dresech," těší prezidenta Českého florbalu.

Ten kvituje i navržený design. "Osobně jsem z nových dresů nadšený. Pruhovaný dres obecně napříč sporty k rozhodčím patří a jsem rád, že kombinace barev se šedivými pruhy ladí. Věřím, že to pro celý florbal bude zajímavé oživení a změna," říká Novák.

"Předně jsme moc rádi, že jednání dopadla dobře a partnerství je dlouhodobé. Od začátku byl cíl a nabídka zpracovaná tak, aby se vyrobil dres přímo pro florbalové prostředí. Na tyto modely dresu navážeme i dresem pro speciální akce v následujícím období," komentuje spolupráci Tom Ondrušek, obchodní ředitel SPORTAGONu a jedna z českých florbalových legend.

V rámci nového partnerství se fanoušci také mohou těšit na speciální design při různých příležitostech, kterým je například BigBoard Superfinále. "Speciální sady dresů jsou pouze potvrzení toho, že tento projekt obě strany chtějí dělat naplno. Jdeme cestou profesionálního přístupu, chceme posouvat tento sport. Rozhodčí a móda jsou součástí florbalu. Víc prozrazovat nechci, ale máme domluvené dvě až tři akce v každém roce, které podpoříme speciálním dresem," vysvětluje Ondrušek.

Design všech čtyř variant dresů

Nové dresy pro rozhodčí – černá varianta | foto: Martin Flousek

Nové dresy pro rozhodčí – fialová varianta | foto: Martin Flousek

Nové dresy pro rozhodčí – žlutá varianta | foto: Martin Flousek

Nové dresy pro rozhodčí – modrá varianta | foto: Martin Flousek

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se