Holba pokračuje jako hlavní partner Českého florbalu

Prezident Českého florbalu Daniel Novák a marketingový ředitel pivovaru Holba Petr Hermély při podpisu smlouvy | foto: Český florbal

Český florbal podepsal novou smlouvu s jedním ze svých nejvýznamnějších partnerů. I v nadcházejících minimálně dvou letech bude fungovat spojení mezi florbalem a hanušovickým pivovarem Holba.


Partnerství mezi Českým florbalem a pivovarem Holba ze společnosti Pivovary CZ Group naváže na předchozích úspěšných šest let.

Během nich se pivovar ze srdce Jeseníků podílel na řadě projektů a úspěchů florbalu, jak domácích, tak i mezinárodních. Holba jakožto hlavní partner Českého florbalu je spojena s reprezentačními celky, superfinálovými bitvami či Livesport Superligou. Současně je od počátku partnerem projektu Street Floorball League či byla partnerem Mistrovství světa mužů 2018 a v uplynulé sezoně úspěšně odstartoval aktivační projekt Holba 100, díky němuž obdrželo karton piv Holba Šerák více než 300 týmů napříč celou republikou a pětice šťastlivců se navíc těšila z parádní klubové akce. Holba 100 je návazností na digitální aktivace ve formě volby nejlepších hráčů a hráček měsíce nejvyšších soutěží či je pravidelně vidět u světových šampionátů.

"Jsme velmi rádi, že pivovar Holba bude spojen s florbalem i v dalších sezonách. Myslím si, že za celou dobu naší spolupráce jsme dokázali společně ujít pořádný kus cesty, a i fanoušci vnímají Holbu jako pevnou součást florbalu. Podpis smlouvy je pro nás významným partnerským krokem a jen potvrzuje, že dlouhodobá partnerství jsou pro nás prioritou a skvělé fungují pro obě strany," říká prezident Českého florbalu Daniel Novák.

"Prodloužení spolupráce s pivovarem Holba je skvělou zprávou pro celý florbal. Holba je jeden z našich nejvýznamnějších partnerů, který se snaží aktivovat své partnerství nejen s fanoušky, ale i s hráči a hráčkami například skrze velmi úspěšný projekt Holba 100. Těší nás, že zájem na pokračování ve spolupráci byl oboustranný. S Holbou jsme společně zažili velmi úspěšné projekty, ale i nepříjemné dopady covidové pandemie, což náš vzájemný vztah nakonec posílilo a velmi si vážím, jak se nám daří jej dále rozvíjet," shrnuje společnou cestu florbalu a Holby ředitel marketingu a komunikace Českého florbalu Roman Urbář.

"Partnerem Českého florbalu jsme již od roku 2017 a s radostí jsme podepsali navazující dlouhodobou spolupráci, protože být oficiálním pivem Českého florbalu je pro nás čest. Florbal je sport, kde všichni hrají čistě, srdcem a kde si musí cestu k úspěchu každý "odmakat". Podobné je to i u nás - bez poctivého řemesla, tradice, lásky k pivu a čistoty Jeseníků bychom nebyli Ryzí pivo z hor," říká Petr Hermély, marketingový ředitel společnosti Pivovary CZ Group.

"Holba je aktivním fanouškem nejen národních týmů, ale všech florbalistů a jeho příznivců. I proto jsme společně s Českým florbalem připravili projekt Holba 100. První ročník dopadl skvěle a hráči se na něj mohou těšit i v následující sezoně. S Českým florbalem je velmi dobrá spolupráce a jsem rád, že se Holba může dále pyšnit titulem oficiální pivo Českého florbalu a můžeme společně vytvářet další zajímavé projekty a aktivity, které budou bavit jak fanoušky, tak hráče," dodává Ondřej Hnila, brand manažer pivovaru Holba.

Ženy Tatranu Střešovice "B" si užily rozlučku od Holby | foto: Eliška Krátká/Český florbal
Pivo Holba bylo součástí oslav bronzových medailí na MS mužů v Helsinkách | foto: Barbora Reichová/Český florbal
Oslava bronzových medailí s pivem Holba Šerák | foto: Barbora Reichová/Český florbal
Holba zprostředkovala šťastným výhercům zážitek v podobě cesty na poslední dva šampionáty mužů | foto: Martin Flousek/Český florbal
Holba je pevnou součástí Street Floorball League | foto: Český florbal
Vítězové Street Floorball League dostávají kartony piva Holba Šerák | foto: Český florbal
Holba byla pevnou součástí zlatého MS juniorů v Brně | foto: Alena Zapletalová/Český florbal
Pivo Holba se na akcích Českého florbalu čepuje do speciálních kelímků | foto: Český florbal

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se