Unikátní zážitek poprvé v Česku! Bude součástí BigBoard PRE-GAME SHOW v O2 areně

BigBoard Pre-Game Show | foto: BigBoard

Sníš o atmosféře, kterou znáš z těch největších stadionů světa? My ti jí nabídneme už 14. dubna. BigBoard Superfinále 2024 roku totiž doprovodí jedinečná lightshow, která nabídne poprvé v českém prostředí unikátní světelnou show. Buď její součástí i ty!


I ty se můžeš podílet na unikátním audiovizuálním umění, které ještě víc vytopuje tvůj zážitek z florbalové bitvy roku. Zápasům o královny ČEZ Extraligy a krále Livesport Superligy bude předcházet právě BigBoard PRE-GAME SHOW, jak jí znáš třeba ze zápasů amerických top soutěží jako jsou NHL, NBA, NFL či MLB.

V Česku dosud nezrealizovaný světelný zážitek nám pomůžeš vytvořit pomocí speciální aplikace CROWD FX, kterou si předem nainstaluješ na svůj telefon a ona se automaticky postará o světelné efekty. Neboj se však, že tím přijdeš o možnost si jedinečný moment zaznamenat, i na to totiž aplikace myslí.

Českou premiéru tohoto diváckého zážitku doprovodí speciální host DJ ROXTAR, který ti dokáže navodit tu správnou atmosféru a jen umocnit tvůj zážitek. Jeho jméno ale odhalíme později. Neváhej, kupuj vstupenky na BigBoard Superfinále a piš s námi fanouškovskou historii! Unikátní BigBoard PRE-GAME SHOW odstartuje vždy před úvodním buly.

Chci stáhnout appku

Aplikace pro androidy: https://bit.ly/aogp
Aplikace pro iOS: https://apple.co/43N4dwm

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se