Neskutečný obrat Kanonýrů srovnává finálovou sérii!

Finálová radost Kanonýrů | foto: Kanonýři Kladno

Po úvodní porážce po nájezdech se chtěli svým fanouškům odměnit kladenští Kanonýři, kteří v prvním klání nestačili na své protivníky brněnské Bulldogs. A udělali to nejlépe, jak mohli.


Kanonýři Kladno – Bulldogs Brno 7:4 (1:4, 2:0, 4:0) | Stav série: 1:1

Kladno chtělo po ztraceném prvním utkání odplatu, hned po první minutě ale muselo dohánět ztrátu jedné branky. To se sice povedlo, na konci první periody ale přišla daleko větší potíž. Bulldogs se totiž povedlo vsítit tři bleskové branky, které od sebe dělily pouhé dvě a půl minuty a rázem tak vedli 4:1. Pár minut po polovině základní hrací doby navíc mohli brněnští hráči svůj náskok ještě zvýšit, neproměněné trestné střílení však dalo možnost Kanonýrům, kteří se do druhé sirény dotáhli až na kontaktní rozdíl. A co předvedli ve třetí periodě, to se dá nazvat jako perfektní odplata prvotní finálové porážky. Čtyři branky za sebou znamenaly pro Kladno obrat na 7:4 a jasnou výhru, která srovnala sérii na 1:1.

Branky: 7. Chroust, 34. Bachmaier, 37. Chroust, 45. Stůj, 56. Krbec, 56. Bohuslávek, 58. Bohuslávek - 2. Valachovič, 17. Faltus, 18. Koláčný, 20. Vágner. Rozhodčí: Tomáš Brus - Roman Sladký. Vyloučení: 1 + Ondřej Papoušek 4:0. Využití: 0:2. Diváci: 600. Zásahy brankářů: Jakub Janoušek 2, Ivan Ponomarev 10 - Martin Koudelka 10. | MATCH CENTER

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se