Florbalový dárek roku! Vstupenky na BigBoard Superfinále jsou v prodeji

Atmosféra na BigBoard Superfinále 2023 | foto: Barbora Reichová/Český florbal

Už v dubnu opět ožije největší multifunkční aréna v Česku florbalem, ale už teď můžeš mít jistotu, že budeš sedět na těch nejlepších místech v O2 areně. Jediný zápas rozhodne o titulech v Livesport Superlize a ČEZ Extralize. To vše v neskutečné atmosféře a vytopovaným programem, kdy se ani vteřinu nebudeš nudit. Neváhej a zajisti si včas svou sedačku.


Florbalová bitva roku opět ozdobí závěr sezony nejvyšších soutěží mužů a žen. Vrcholu ligové sezony v ČEZ Extralize a Livesport Superlize bude předcházet tradičně finále středoškolského poháru Subterra Cup.

Jak je již zvykem, tak kromě top zápasů na tebe čeká i doprovodný program, který bude stát za to. Přímo v O2 areně se budeš moci potkat s hvězdami českých florbalových reprezentací, vyhrát parádní ceny nebo si zakoupit florbalové vybavení za ty nejvýhodnější ceny, o jedinečné show nemluvě.

BigBoard Superfinále 2024 je prostě akce, u které nechceš chybět. V prodeji si můžeš včas zabrat své místo v O2 areně a k němu si dopřát unikátní zážitek v podobě prohlídky zázemí O2 areny s jednou z florbalových legend či pobyt přímo na ploše během zahajovacího ceremoniálu.

Nezapomeň, že se blíží Vánoce a vstupenky na BigBoard Superfinále jsou perfektním dárkem pro každého, kdo je spjatý s florbalem. Využij brzký čas a zajisti si ta nejlepší sedadla.

Vstupenky jsou k dispozici v sítích Ticketmaster a Ticketportal. Každý operátor má k dispozici část arény, proto pokud nenajdeš vysněná místa na první pokus, mrkni ještě na dalšího prodejce. Třeba právě tam na tebe čeká to tvé sedadlo.

Uplynulý ročník přinesl velký zlom. Ženské superfinále a jízdu Vítkovic za titulem v derby s FBC Ostrava poprvé v historii sledovalo přes deset tisíc fanoušků. Rekord padl i během mužské bitvy. Sedmnáctý triumf Tatranu v superlize vidělo 12 538 diváků! Pomoz nám znovu posunout rekord blíže ke stropu O2 areny.

Cenové kategorie pro BigBoard Superfinále 2024:

I. kategorie - 890 Kč, 1. patro (sektory 101-103, 110-114, 121)
II. kategorie - 690 Kč, 1. patro (104-109, 115-120)
III. kategorie - 590 Kč, 4. patro
IV. kategorie - 390 Kč, 4. patro
V. kategorie - 290 Kč, 4. patro
ZTP - 150 Kč, průvodce ZTP 150 Kč

Přesný program BigBoard Superfinále 2024 bude upřesněn v průběhu nadcházejících měsíců, vstup do O2 areny bude umožněn nejpozději 30 minut před úvodním duelem.

Sektory a ceny vstupenek na BigBoard Superfinále 2024 | foto: Český florbal

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se