Superligová baráž hlásí vyrovnáno! Kladno zachránilo výsledek v prodloužení

Úvodní klání baráže o superligu mezi Vary a Kladnem | foto: FB Hurrican Karlovy Vary

Livesport Superliga bude určitě k vidění i příští víkend. Kladenští florbalisté totiž dokázali hned v. prvním duelu na své půdě srovnat sérii s Karlovými Vary. A znovu to byla náramná podívaná.


Kanonýři Kladno – FB Hurrican Karlovy Vary 5:4p (1:1, 2:0, 1:3 – 1:0) | Stav série: 1:1.

Úvodní perioda nabídla z obou stran velmi bojovný florbal. Vary šly do vedení v polovině první třetiny, kdy se přesnou střelou v přesilovce prosadil Michal Klápa. Při hře čtyři na čtyři ale záhy srovnal Tomáš Chroust, který poté už po jedenácti vteřinách hry v prostředním dějství nekompromisní ranou poslal Kanonýry do vedení.

To postupně narostlo už na 4:1, a to díky Vojtěchovi Novákovi, který připravil dvě trefy Danielovi Fišerovi. Karlovarští na to reagovali hrou v šesti a nakonec se jim povedlo srovnat. Důležitý zásah na 2:4 zaznamenal Daniel Kalaš, v nervózním závěru nejprve trefil Klápa tyč, ale vzápětí vstřelil kontaktní gól Matěj Korbel. Ten stejný hráč pak o pouhých 21 vteřin později poslal duel znovu do prodloužení.

To po necelých pěti minutách hry rozsekl Vojtěch Novák, který využil přesné nabídky Fišera a Kanonýři tak tedy srovnali sérii na 1:1. Už zítra si může jeden z celků vybojovat mečbol. Již nyní je jasné, že série bude pokračovat minimálně ještě i příští sobotu. 

Branky: 15. Chroust, 21. Chroust, 36. Fišer, 50. Fišer, 65. Novák – 11. Klápa, 54. Kalaš, 59. Korbel, 60. Korbel. Rozhodčí: Čížek – Laštovička. Vyloučení: 4:2. Využití: 0:1. Diváků: 274. Zásahy brankářů: Ponomarev 21 – Váradi 13. | MATCH CENTER

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se