Hraj na mistrovství světa! Tvoříme týmy pro šampionát tři na tři

Logo MS 3 na 3 | foto: Český florbal

Baví tě florbal a toužíš po mezinárodním zážitku? Máme pro tebe skvělou příležitost! Na začátku května (11.-12.5) se ve Finsku koná historicky první otevřené mistrovství světa ve formátu 3 na 3. Český florbal se rozhodl zapojit do tohoto inovativního konceptu, a tak jej vybrané hráčky a hráči budou reprezentovat na novém typu turnaje pod hlavičkou Czech Floorball Selection. Šanci přihlásit se mají týmy složené z florbalistek hrajících 1. ligu žen a nižší soutěže nebo florbalistů, kteří hrají Národní ligu a nižší soutěže.


Mistrovství světa 3 na 3 přenáší florbalovou hru na novou úroveň. S hřištěm o rozměrech 22x11 metrů a rychlými desetiminutovými poločasy to bude akce plná vzrušení a dynamiky. Nech se vtáhnout do této speciální atmosféry a buď součástí historického okamžiku. Hrát se bude podle upravených pravidel a každý tým má garantované minimálně čtyři zápasy.

Turnaj je otevřený a cílem mezinárodní florbalové federace bylo přilákat florbalistky a florbalisty z různých koutů planety. To se stalo skutečností! Do turnaje je přihlášeno 30 mužských a 14 ženských účastníků včetně zástupců ze zemí jako jsou Burkina Faso, Maďarsko, Indie, Island či Pobřeží Slonoviny, které do mezinárodní scény jinak obvykle nepromlouvají.

Český florbal se po zvážení záměru turnaje a jeho formátu rozhodl, že podpoří zájemce o účast na MS z řad českých hráček a hráčů. Ti se tak stanou součástí tohoto speciálního mezinárodního projektu na podporu florbalového rozvoje ve světě. ČF podpoří oba české výběry uhrazením startovného a pojištění, vybaví je dresy a vyřídí nezbytné formality plynoucí z účasti na mezinárodní akci pořádané IFF. Veškeré další náklady spojené s cestou a následně pobytem přímo v dějišti MS si týmy budou hradit samy. Chceš-li ve Finsku startovat se svým týmem pod hlavičkou výběru Českého florbalu (Czech Floorball Selection), neváhej a přihlas se.

Čeští zástupci a zástupkyně, kteří získají možnost zahrát si na světovém šampionátu, vzejdou z výběru z týmových přihlášek zaslaných do úterý 9. 4. 2024. Na soupisce žen mohou být hráčky nastupující v sezoně 2023/24 v 1. lize žen a nižších soutěžích, u můžu pak platí, že mohou jet hráči nastupující v ročníku 2023/24 v Národní lize a nižších soutěžích. Na soupisce může být osm hráček/hráčů a dvě brankářky/brankáři, součástí výpravy mohou být i dvě členky či dva členové realizačního týmu.

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se