Zprávy

dnes
Přestup

Vachudová míří do Finska! Draftovala ji místní EräViikingit. Končí Zezulka

Florbalistka extraligového Tatranu Kateřina Vachudová se v další sezoně bude prohánět ve finské nejvyšší soutěži. Po draftu do místní F-liigy podepsala jednoletou smlouvu s klubem EräViikingit. Velký konec kariéry oznámili Bohemians a Vítkovice upevnily Jakuba Hubálka.

2 minuty

včera
Rozhovor

Motivace je stále stejná, chceme vyhrát úplně všechno, říká florbalista sezony

Podruhé v kariéře převzal ocenění pro nejlepšího florbalistu uplynulého ročníku Marek Beneš, který navíc převzal i fanouškovskou cenu pro hvězdu sezony. Kapitán střešovického tatranu se podepsal výrazným způsobem pod zisk tří trofejí včetně triumfu v Poháru mistrů.

3 minuty

14.6.2024
Ankety

Florbalistou sezony je podruhé Beneš, ženskou korunu uhájila Krupnová

V pátek 14. června proběhl v Grand Hotelu International v Praze Galavečer Českého florbalu, na kterém byli ocenění nejúspěšnější hráči a hráčky sezony. V ženské kategorii poosmé triumfovala Eliška Krupnová, po roční odmlce se na trůn mezi muži vrátil Marek Beneš.

9 minut

14.6.2024
Organizace

INFO | Změny Legislativy 2024

Se začátkem nového soutěžního ročníku vstupují v platnost úpravy a změny legislativních předpisů. V článku naleznete výtah těchto změn v uceleném přehledu seřazené podle jednotlivých řádů. Současně bylo na webu zveřejněno platné znění legislativy pro rok 2024.

6 minut

13.6.2024
Ankety

Florbalista sezony | Historický kapitán, legenda a majitelé švédského titulu

Už 14. června proběhne v Praze vyhlášení Cen Českého florbalu. Posledními finalisty, které si představíme, jsou zástupci kategorie Florbalista sezony. O vítězství bojuje kapitán Tatranu s historickým zářezem, česká florbalová legenda a tři české tváře figurující ve švédské nejvyšší soutěži.

5 minut

13.6.2024
Novinka

Superligová sezona začne v Německu, nováčky čekají Liberec a rytíři

Livesport Superliga poznala svůj rozpis pro nadcházející ročník. V rámci úvodního kola se mohou diváci a divačky těšit na speciální výjezdní klání, které se odehraje za hranicemi. Pražské derby mezi Tatranem a Bohemians zamíří do německého Chemnitz.

3 minuty

13.6.2024
Ankety

Florbalistka sezony | Útok na osmé vítězství a další čtyři bronzové medailistky

Hned pětice jmen bojuje o prestižní ocenění v anketě Florbalistka sezony. Vedle kapitánky bronzové ženské reprezentace z minulého šampionátu se o trofej uchází také její čtyři kolegyně z národního týmu. Vítězku poznáme 14. června během během vyhlášení Cen Českého florbalu.

4 minuty

13.6.2024
Novinka

Do nového ročníku se přihlásil rekordní počet družstev, vzrostl počet dívčích celků

Přihlášky do soutěžního ročníku 2024/2025 jsou uzavřené. Oproti minulé sezoně se celkový počet družstev vyšplhal na 2599, což je nejvíce za více než třicetiletou historii florbalu v Česku. Rekord zaznamenal také počet dívčích týmů.

2 minuty

13.6.2024
Tisková zpráva klubu

Pecka pro Kladno! Nováček zlanařil gólmana Haleše

Kladenští florbalisté oznámili příchod zkušeného brankáře Martina Haleše, který doposud působil v Pardubicích. Muž, který vyčapal historicky první juniorský titul mistrů světa, si poprvé vyzkouší jiné superligové angažmá.

2 minuty

12.6.2024
Organizace

Cílem licenčního řízení je ochránit prostředí elitních soutěží

V minulých dnech se v médiích objevila prohlášení, která nepřesně vykreslují proces a cíle licenčního řízení. “Respektujeme právo oddílu se odvolat a vyjadřovat se k této citlivé záležitosti veřejně, mrzí nás však zavádějící informace v médiích, jelikož vykreslují některé události v jiném světle, než se skutečně staly,“ komentuje situaci prezident Českého florbalu Daniel Novák.

5 minut