Webináře tento týden nabídnou vhled do výživy dívek i herních dat

Zuzana Šafářová na Kempu talentované mládeže | foto: Matyáš Klápa/Český florbal

Hned dvojice zajímavých webinářů je naplánovaná na aktuální týden. Již v úterý proběhne speciální webinář pro dívky zaměřený na výživu, ve středu pak nabídne garant výběru U23 trenérům napříč všemi oddíly a soutěžemi v Česku vhled do tématu herních dat.


Webinář se Zuzanou Šafářovou, který bude začínat v 18.00, proběhne již podruhé a navazuje na v lednu praktikovaný velmi úspěšný webinář. Zaměřený je na sportovní výživu dívek a je určen pro hráčky od 14 let. Společně s velmi zkušenou výživovou poradkyní proberou mladé sportovkyně řadu témat, které jsou spojené nejen se správným stravováním se.

Dnešním sportovním světem jsou data protkaná v různých podobách. Od statistik zápasů až po nejdetailnější údaje o pohybu hráčů, jejich fyzické aktivitě během utkání, tréninků a podobně. Během webináře pro trenéry s garantem výběru do 23 let, který aktuálně působí v organizaci EräViikingit, se dozvíte mimo jiné, jak s daty pracovat, jak práci s nimi vysvětlovat hráčům případně to, jaká data a za jakým účelem vůbec sbírat.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se