Favorité jsou jasní. Někdo ale zazlobí, shodují se před čtvrtfinále EŽ expertky

Extraligové derby Tatran – Bohemians. Aneta Faltová nahání Michaelu Mechlovou | foto: Matyáš Klápa/PSN Tatran Střešovice

Karty pro čtvrtfinále Extraligy žen jsou rozdány jasně, jak na ně ale nahlíží jednotlivé florbalové expertky? Na naše otázky odpovídala Lenka Bartošová a několikanásobná vítězka extraligy Veronika Třinecká.


1. SC TEMPISH Vítkovice - Bulldogs Brno 

Lenka Bartošová: Brno bude srdnatě vzdorovat, ale Vítkovicím dá v každém zápase maximálně pár gólů (úsměv). To ale nic nezmění na tom, že Vítkovice vyhrají 4:0 na zápasy.
Tip na výsledek série: 4:0

Veronika Třinecká (dříve Enenkelová): Myslím si, že ač budou tyto zápasy ze začátku více vyrovnané, tak si Vítkovice výhru pohlídají tak jako v celé základní části (úsměv). Nicméně holky z Bulldogs mě letos hodně překvapily svou bojovností.. I když k nějaké výhře můžou mít Brnačky blízko, tak série skončí jednoznačně.
Tip na výsledek série: 4:0

FAT PIPE FLORBAL CHODOV - FAT PIPE Tigers Start98

Lenka Bartošová: Holky ze Startu mají velkou motivaci a budou dělat opravdu všechno pro to, aby nějaký zápas vyhrály. Pokud ale Chodov svého soupeře nepodcení, tak překvapení nepřijde a bude to jasná záležitost. 
Tip na výsledek série: 4:0

Veronika Třinecká: Tohle pražské derby bude velmi zajímavé. Už jen poslední zápas mezi těmito celky ukázal, že tento souboj bude určitě stát za návštěvu. Očekávám velmi vyrovnané duely, ve kterých bude mít trochu navrch Chodov. Start jim ale nedá nic zadarmo, takže předpokládám, že série skončí 4:2 pro Chodov.
Tip na výsledek série: 4:2

Tatran Střešovice - FbŠ Bohemians

Lenka Bartošová: Tatran je zde favorit, ale Bohemka bude chtít ukázat, co umí. Dle mého názoru v těchto zápasech moc gólů padat nebude a Tatran vyhraje 4:2 na zápasy.
Tip na výsledek série: 4:2

Veronika Třinecká: Pokud Tatran nic nepodcení, tak by v tomhle pražském duelu měl vyhrát. Bohemka je nicméně známá svou urputností, a proto si myslím, že by mohla urvat alespoň dva zápasy.
Tip na výsledek série: 4:2

FBC ČPP Bystroň Group Ostrava - FBS Olomouc

Lenka Bartošová: Tohle bude série, kde bude padat hodně gólů. Mistr minulé sezony si to pohlídá a ztratí maximálně jeden zápas. 
Tip na výsledek série: 4:1

Veronika Třinecká: Tato dvojice bude dle mého názoru vyrovnaná v prvních dvou třetinách. I když Olomouc dokáže pěkně kousat a FBC zatím úplně nenajelo na svou vlnu z loňského roku, tak věřím, že v play-off se rozjedou a porazí Olomouc beze ztráty zápasu.
Tip na výsledek série: 4:0

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se