Velká soutěž s Remobilem pro finalisty Subterra Cupu a ČEPS Cupu!

Český florbal a udržitelnost | foto: Český florbal

Český florbal si v rámci projektu udržitelnosti připravil ve spolupráci s Remobilem velkou soutěž pro všechny školy, které si vybojovaly účast na finálových turnajích školských pohárů. Tři školy, které přivezou nejvíce kusů starých a nepotřebných telefonů, pro sebe mohou vyhrát parádní florbalové ceny!


Vyhrát mohou tři nejlepší školy v každé kategorii. Celkově tak Český florbal ve spolupráci s Remobilem a partnerem Florbalexpert rozdá ceny až dvanácti školám napříč Českou republikou. Ve hře jsou kromě florbalového vybavení i vouchery na jejich nákup.

Kromě toho, že můžete dosáhnout na zisk skvělých cen, také pomůžete dobré věci. Remobil totiž za každý vybraný starý mobil či smartphone daruje 10 korun České olympijské nadaci, jež podporuje sportovce ve věku od 6 do 18 let a jejím cílem je podporovat ty, kterým brání ve sportování nedostatek peněz. Právě těmto dětem můžete zapojením se do soutěže pomoci.

Především však přispějete k ochraně životního prostředí a zdraví člověka zajištěním efektivního systému sběru a následného využití mobilních telefonů po skončení jejich životnosti, což je hlavním smyslem neziskového projektu Remobil.

Více se o činnosti projektu dozvíte na webu www.remobil.cz případně přímo na finálových turnajích Subterra Cupu (21. 3. dívky, 22. 3. chlapci) a ČEPS Cupu (28. 3. dívky, 29. 3. chlapci). Sběr starých nepoužívaných mobilů bude probíhat i během Superfinále florbalu.

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se