Kladno si vystřílelo postup do semifinále 1. ligy mužů! Vyřadilo favorita

Euforie florbalistů Kladna po postupu do semifinále | foto: Kanonýři Kladno

1. liga mužů ve středu odehrála rozhodující čtvrtfinálový duel mezi Bulldogs Brno a Kanonýry Kladno. Třetí celek tabulky po základní části nakonec proti tomu devátému překvapivě padl a Kladno se tak stává posledním postupujícím do semifinále!


Pátý duel série proti Kladnu se domácím Bulldogs vůbec nepovedl a v polovině zápasu prohrávali již 1:4. Dvakrát se prosadil sparťanský mladíček Daniel Fišer, jenž Kanonýrům pomáhá v rámci střídavých startů.

Ve třetí periodě si navíc Brňané nechali nasázet šest gólů a bylo rozhodnuto. Fišer přidal ještě dvě trefy a celkově se tak na vysokém triumfu podílel čtyřmi góly a jednou asistencí. Po právu tak byl zvolený nejlepším hráčem duelu.

Favorit série a třetí celek po základní části vypadává již ve čtvrtfinále a do bojů top čtyřky se tak místo něj zapojí devátí Kanonýři Kladno, kteří vyzvou v semifinále, které startuje již tento víkend, Ústí nad Labem. Začínat budou na severu Čech.

Bulldogs Brno - Kanonýři Kladno 5:11 (0:2, 2:3, 3:6)

Branky: 24. Kvapil, 30. Konečný, 41. Konečný, 58. Kladivo, 58. Pešák - 15. Šefčík, 19. Fišer, 24. Fišer, 30. Bohuslávek, 33. Stůj, 43. Prudil, 43. Fišer, 45. Bohuslávek, 48. Fišer, 59. Stůj, 59. Janda. Rozhodčí: Drápal - Pospíšil. Vyloučení: 0:1. Využití: 0:0. Zásahy brankářů: Haltmar 6, Faltus 3 - Ponomarev 17.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se