Jičín na úvod play-down porazil Boleslav. Rozhodly Kuchařová se Žůrkovou

Florbalistky Jičína po gólu | foto: Finance Novák FBK Jičín

Extraliga žen v pátek rozehrála první kolo vyřazovacího play-down, v němž se utkaly celky Jičína a Boleslavi. Velmi vyrovnaný zápas nakonec urvaly domácí hráčky Jičína, za které rozhodla dvoubranková Nikola Kuchařová.


Finance Novák FBK Jičín - MITEL Florbalová akademie MB 4:1 (1:1, 0:0, 3:0)

Úvodní duel boje o záchranu mezi Jičínem a Boleslaví byl velmi vyrovnaný. Za prvních čtyřicet minut hry v něm padly pouze dva góly, do každé sítě jeden a oba celky tak sváděly velký souboj zejména s oběma gólmankami. Ve třetí periodě se však trochu odvázaly domácí hráčky, které se góly v časech 44:29 a 49:14 dostaly do vedení 3:1. Hlavní hrdinkou těchto momentů byla Nikola Kuchařová, která vsítila obě branky a stala se tak rozhodující činitelkou zápasu. Kromě ní se ale dvakrát trefila ještě její kapitánka Gabriela Žůrková a obě tak významně pomohly svému týmu k prvnímu bodu v sérii.

Branky: 7. Žůrková, 45. Kuchařová, 50. Kuchařová, 59. Žůrková - 7. Vacardová. Rozhodčí: David Bezucha - Michal Bezucha. Vyloučení: 0:3. Využití: 1:0. Diváci: 56. Zásahy brankářek: Alena Vokatá 9 - Eva Klementová 24. | MATCH CENTER

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se