SH Třebeš Hradec Králové

TURNAJ TŘÍ ZEMÍ - skupina A

Tomáš Kostinek a Martin Reichelt
Česko WU19 Česko WU19
4:0
Švýcarsko WU19 Švýcarsko WU19
2:0 - 0:0 - 2:0 UKONČENO
CZE
SUI
1
3
  • 3 02:30
    1:0
    Markéta SEIDLEROVÁ
    (Smetanová)
6
  • 6 05:44
    2:0
    Linda FUCHSOVÁ
    (Machálková)
2
22
  • 22 21:41
    2
    Anna SIGMUNDOVÁ
    sekání
3
33
  • 33 32:59
    3:0
    Eva KŘTĚNOVÁ
    (Procházková)
41
  • 41 40:20
    Time-out
    Švýcarsko WU19
42
  • 42 41:19
    2
    Svenja SCHILLINGER
    zvedání florbalky
44
  • 44 43:52
    4:0
    Agáta PROCHÁZKOVÁ
    (Křtěnová)

Juniorky zvládly odvetu! Bačková vyčapala první nulu v repre

Zápas České republiky a Švýcarska v kategorii juniorek byl v úvodu opožděn. Svěřenkyně Tomáše Martiníka dokázaly odčinit porážku z úvodního duelu a i díky čistému kontu brankářky Karoliny Bačkové slavily triumf 4:0.


Česko – Švýcarsko 4:0 (2:0, 0:0, 2:0)

Už ve třetí minutě otevřela skóre povedenou ranou Markéta Seidlerová, na kterou o chvíli později navázala ještě Linda Fuchsová. Češky tak hned od prvních okamžiků třímaly náskok, který pak držela svými zákroky skvělá Bačková.

Druhá perioda nenabídla ani jednu trefu, zato se však rodily šance, které ale spolehlivě likvidovaly obě gólmanky. České hráčky přežily oslabení a položily základ hře do třetí části.

Na jejím začátku se prosadila střelou do horní části branky Eva Křtěnová a národní tým vedl 3:0. Defenziva českého celku odolávala a nakonec odolala. Definitivní tečku za výsledkem udělal Agáta Procházková, jež dotlačila balonek do prázdné sítě.

„Jsme rádi, že jsme to Švýcarkám výsledkově vrátili. Chtěli jsme předvést kvalitní výkon a vyhrát. První třetina byla z naší strany velmi dobrá a dostali jsme se do toho, řekl bych, rozhodujícího náskoku. Ve druhé části jsme z té role trochu vypadli, kdežto Švýcarky přidaly, ale ubojovali jsme to, zvládli oslabení a do třetí třetiny jsme na to zareagovali, trochu něco pozměnili a měli to více pod kontrolou. Nakonec nula a čtyři góly, což je super. Z tohoto pohledu jsem s výsledkem spokojený,” komentuje klání trenér Tomáš Martiník.

Branky: 3. Seidlerová, 6. Fuchsová, 33. Křtěnová, 44. Procházková. Rozhodčí: Kostinek – Reichelt. Vyloučení: 1:1. Bez využití. Diváci: 246. Zásahy brankářek: Bačková: 16 – Nietlispachová 9. | TVcom | MATCH CENTER

Sestava Česka: Bačková (Hodulíková) – Sigmundová, Hlaviznová, Machálková, Matýsková, Spoustová, Smetanová, Gocová – Procházková, Křtěnová, Lovíšková – Fuchsová, Zerzánová, Sikorová – Kubalčíková, Seidlerová, Horčičková – Klubalová, Baldreichová.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se