Remobil i na finále poháru! Přines s sebou starý telefon a podpoř olympijskou nadaci

Český florbal a udržitelnost | foto: Český florbal

Jedním z udržitelných projektů, který se bude prezentovat na finále Poháru Českého florbalu v Brně, bude i Remobil, který znáš již například ze Superfinále florbalu a dalších akcí. Kromě toho můžeš podpořit zelenou cestu i jinými způsoby.


Během posledního superfinále a zářijové výzvy se vybralo 250 kusů nepotřebných mobilních telefonů, které pak byly rozebrány a byly z nich vytěženy jednotlivé prvky, které následně posloužily k výrobě nové elektroniky. 

Za každý odevzdaný telefon bylo věnováno 10 Kč na podporu sportu přes Českou olympijskou nadaci. To platí i pro finále Poháru Českého florbalu a navíc, každý, kdo odevzdá mobilní telefon do sběrného boxu, se může zaregistrovat do soutěže. Registraci najdete na stránkách Remobilu zde.

Udržitelných principů však budeme praktikovat více. Tradicí je již čepování nápojů do zálohovaného kelímku. Záloha 50 korun je samozřejmě vratná. Nezapomeň s námi také během finále třídit odpad do speciálních košů, které již jistě také znáš z předchozích florbalových událostí.

Zároveň bude probíhat výběr prasklých míčků a čepelí. Máš je doma? Tak je s sebou přines! Pokud jsi z oddílu, kde balonky a čepele vybíráte a máte jich již posbíráno dost, domluvte se a doneste je na Vodovku. Pro bližší informace se neboj zavolat Veronice Šmolcnopové (+420739943179), která má tuto činnost v gesci.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se