Sládek skolil ostravské FBC dvěma trefami! Boleslav ale ztratila bod

Souboj Boleslavi a FBC | foto: FBC ČPP Bystroň Group Ostrava

Ostravské FBC ve čtvrtečním duelu obralo o bod Mladou Boleslav, se kterou dospělo za stavu 2:2 až do prodloužení. O výhře Boleslavi nakonec rozhodl Michal Sládek.


FBC ČPP Bystroň Group Ostrava - Předvýběr.CZ Florbal MB 2:3p (0:1, 1:1, 1:0, 0:1)

Ostravské FBC drželo svého soupeře ze třetí příčky tabulky na uzdě dlouhých patnáct minut, pak ale skóre otevřel útočník Michal Sládek. A pro tohoto florbalistu byla tato trefa hodně symbolická, neboť do Mladé Boleslavi přešel před sezonou 2022/2023 právě z klubu FBC Ostrava. I po tomto gólu ale bylo utkání naprosto vyrovnané a domácí díky dvěma přesilovkovým trefám zvládli srovnat až na 2:2. Za tohoto stavu tak zápas dospěl do prodloužení, ve kterém měla Boleslav dvouminutovou výhodu v podobě přesilové hry a tu perfektně využila. Podruhé v utkání se totiž prosadil Michal Sládek, který tak Boleslavi vystřelil druhý bod.

Branky: 34. Barabáš, 48. Bräuer - 16. Sládek, 27. Gruber, 62. Sládek. Rozhodčí: Kamil Sojka - Tomáš Sojka. Vyloučení: 2:3. Využití: 2:1. Diváci: 115. Zásahy brankářů: Jan Binder 21 - Tomáš Týc 10. | MATCH CENTER

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se