Třinec postupuje do Extraligy žen! Postup mu vystřelily bývalé extraligové hráčky

Florbalistky Třince po vítězství v baráži EŽ | foto: FBC Intevo Třinec

Extraligová baráž v sobotu pokračovala čtvrtým zápasem mezi pražskými Pantherkami a Třincem, který si podmanil prvoligový Třinec. Ten tak pro příští sezonu postupuje do nejvyšší ženské ligy, naopak Panthers sestupují.


Panthers Praha - FBC Intevo Třinec 4:6 (2:3, 1:2, 1:1) | Konečný stav série: 1:3

Třinec do čtvrtého barážového utkání vstoupil skvěle a již po osmi odehraných minutách vedl 3:0. Pantherky ale ukázaly, že rozhodně nic nevzdávají a ještě před první sirénou snížily na kontaktní rozdíl brankami Zubové a Saffertové. I když domácí sahaly po srovnání, třinecké florbalistky se pokaždé dokázaly vrátit do dvoubrankového náskoku a byly tak týmem, který tahal za delší konec. Konečný výsledek 6:4 a tím také postup do Extraligy žen nakonec Třinci vystřelily dvě bývalé extraligové florbalistky. Veronika Třinecká (dříve Enenkelová - pozn. red.) a Romana Kiecková si totiž obě připsaly po dvou brankách a rozhodly tak o vítězi této série.

Branky: 18. Zubová, 18. Saffertová, 31. Křemenáková, 60. Pavlicová - 2. Třinecká, 6. Wojnarová, 9. Kiecková, 27. Kiecková, 33. Šibrová, 41. Třinecká. Rozhodčí: Jana Lišková - Monika Zamazalová. Vyloučení: 3:1. Využití: 0:1. Diváci: 57. Zásahy brankářek: Tea Mažáryová 20 - Simona Pytlíková 8. | MATCH CENTER

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se