Street v Ústí ozdobí EFT. Jaká bude kapacita a kdy se spustí registrace?

Turnaj Street Floorball League v Ústí nad Labem (2021) | foto: Český florbal

Poslední zastávkou v letošním programu Street Floorball League bude Ústí nad Labem. Registrace na tento turnaj zatím nejsou spuštěné a otevřou se v polovině června. Jeho kapacita však bude omezená.


Street v severočeském městě ležícím na soutoku Labe s Bílinou bude úzce provázán s druhým dnem ženského turnaje Euro Floorball Tour. Hrát se bude přímo před Sportovním centrem Sluneta, kde bude jedno hřiště. Kapacita týmů tak bude omezena na polovinu (maximálně tedy 12), zůstává však garance minimálně tří zápasů pro každý tým.

Všichni účastníci letní série budou mít možnost nákupu zvýhodněných vstupenek na EFT, kde se představí čtyři nejlepší ženské reprezentace světa jen pár měsíců před odletem na mistrovství světa! Navíc si hráči a hráčky budou moci užít rozšířenou fanzónu, která bude doprovázet celý turnaj EFT.

Pokud byste nechtěli se svým týmem čekat a rádi si užili plný turnaj, tak se na webu streetfloorball.cz můžete registrovat třeba do Plzně, kde se začíná už tuto neděli a zbývají již opravdu poslední místa.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se