Chodov sebral body Boleslavi, rozhodoval napjatý finiš

Souboj mezi Mladou Boleslaví a Chodovem v rámci 20. kola Livesport Superligy | foto: Předvýběr.CZ Florbal MB

Bitva o páté vítězství v řadě byla velmi těsná. Atraktivní souboj dvacátého kola Livesport Superligy urval na svoji stranu Chodov v Mladé Boleslavi, kde rozhodovaly maličkosti. Středočeši sice dohnali třígólovou ztrátu, Marek Vávra však vrátil týmu z Jižního Města klíčový náskok.


Předvýběr.CZ Florbal MB – FAT PIPE FLORBAL CHODOV 4:5 (1:3, 1:0, 2:2)

Mnohem lépe naskočili do střetnutí hosté, za něž mířil přesně Jiří Bauer. Branku sice přezkoumávalo video, ale rozhodčí ji uznali. A prakticky hned poté udeřil Chodov ještě dvakrát, čímž si vytvořil příznivé vedení 3:0. Nechybělo přitom mnoho, aby Matěj Netrefa z trestného střílení přidal i čtvrtý gól.

Boleslav se každopádně stačila vzpamatovat a Patrik Suchánek stáhl do přestávky manko na 1:3. Ve druhé části se pak zdálo, že se skóre už měnit nebude, necelou minutu před sirénou se však Středočeši dostali na kontaktní rozdíl. Gól na 2:3 zaznamenal Lukáš Punčochář a měření sil bylo před posledním dějstvím stále otevřené.

Parádní drama skutečně přineslo mladoboleslavské vyrovnání, které zajistil necelých deset minut před koncem Jakub Gruber. Krátce po nevyužité přesilovce Chodova ovšem hosté přece jen znovu skórovali zásluhou Marka Vávry, jehož trefa byla i rozdílová. Milan Tomašík následně neproměnil trestné střílení a Boleslav ani přes závěrečný tlak ztrátu nesmazala.

Středočechům nadále patří třetí místo Livesport Superligy. V neděli se k nim však mohou přiblížit na rozdíl jediného bodu čtvrtí Bohemians, které hostí Black Angels. Chodov se potom díky výhře dotahuje právě blíže ke klokanům nebo Spartě.

Branky: 15. Suchánek, 40. Punčochář, 49. Zakonov, 51. Gruber - 3. Bauer, 3. Komárek, 6. Dufek, 45. Komárek, 55. Vávra. Rozhodčí: Kačer – Vašíček. Vyloučení: 3:2. Využití: 0:1. Diváků: 193. Zásahy brankářů: Bauer 23 – Hodík 23. MATCH CENTER

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se