Panthers obraly Boleslav a poskakují tak na předposlední příčku

Radost hráček Panthers Praha po výhře nad Boleslaví | foto: Panthers Praha

V neděli Extraliga žen sehrála jediné utkání, v němž došlo na přímý souboj o předposlední příčku tabulky. V něm Boleslav doma nestačila na pražské Panthers a propadá se tak na poslední místo.


MITEL Florbalová akademie MB - Panthers Praha 4:8 (3:2, 0:2, 1:4)

Souboj dvou extraligových týmů s nejnižším počtem získaných bodů byl velmi vyrovnaný a v první třetině opravdu divoký. Před zápasem předposlední Boleslav se proti posledním Panthers dostala hned třikrát do vedení, ani to ji ale na vítězství nestačilo, neboť pražské florbalistky se od druhé třetiny prosadily třikrát v řadě a dostaly se tak na koně. Do konce základní hrací doby Pantherky skórovaly ještě třikrát a za celkového stavu 8:4 si tak z Boleslavi odváží asi ty nejcennější tři body v této sezoně. Druhou výhru pražského celku v ročníku 2022/2023 řídilo hned šest střelkyň, mezi nimiž se Jana Pavlicová prosadila dvakrát. Brankářka hostí Tea Mažáryová pak předvedla 30 úspěšných zákroků.

Branky: 3. Miklíková, 4. Švejdová, 13. Doležálková, 54. Havlíková - 4. Gocová, 8. Pavlicová, 34. Hromková, 37. Raková, 48. Staňková, 54. Pavlicová, 57. Saffertová, 57. Bočková. Rozhodčí: Václav Patera - Nikola Staňková. Vyloučení: 2:4. Využití: 0:0. Zásahy brankářek: Eva Klementová 21 - Tea Mažáryová 30. | MATCH CENTER

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se