Juniorky na závěr turnaje tří zemí podlehly Finsku

Souboj Česka a Finska na Turnaji tří zemí | foto: Martin Flousek / Český florbal

České juniorky se na Turnaji tří reprezentací znovu postavily Finsku. A i když se v minulém zápase radovaly z výhry, v odvetě se jim tolik nedařilo a soupeři podlehly.


Česko - Finsko 2:4 (1:3, 1:0, 0:1)

Finky se do odvety s Českou republikou pustily s velkou chutí a již v 7. minutě vedly o dvě branky. Jako první se z protiútoku prosadila Venla Nousiainenová, a to po pouhých čtyřiceti sedmi vteřinách hry. Následně pak skórovala také její spoluhráčka Miisa Turunenová a český kádr tak dlouho hledal protihru. Tu ale našel na sklonku první a druhé periody, kdy se dotáhl až na kontaktní rozdíl a na chvíli převzal otěže zápasu do svých rukou. Soupeř si ale vybojované vedení nakonec pohlídal, zejména díky tříbrankové Miise Turunenové a své vítězství pojistil gólem do prázdné brány tři vteřiny před závěrečným hvizdem.

Branky: 15. Horčičková, 19. Klubalová - 1. Nousiainen, 7. Turunen, 13. Turunen, 45. Turunen. Rozhodčí: Tomáš Kostinek - Martin Reichelt. Vyloučení: 0:0. Využití: 0:0. Diváci: 288. Zásahy brankářek: Klára Hodulíková 8 - Julia Saarinen 10. | MATCH CENTER | TVcom

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se